La Foodlovers

Hola, Foodlovers!
Em dic Sònia Carmona i des del 2018 soc més coneguda com La Foodlovers. Tinc 31 anys i soc periodista, comunicadora i creadora de continguts digitals.
M’encanta la gastronomia, tot i això, encara em prenen per boja quan dic que el meu plat preferit és la patata i bleda i que no m’agrada gens cuinar. I a més, m’encanten els dilluns!
L’any 2020, arran de la pandèmia mundial, vaig haver de deixar la meva feina forçadament i iniciar un nou viatge al món digital. Poc a poc el meu hobby de visitar restaurants del nostre país i penjar fotografies al meu canal es va anar transformant i va passar de ser la meva il·lusió a la meva professió.
Avui, estic molt orgullosa de presentar-vos la web de La Foodlovers. Aquesta és la plataforma ideal perquè en qualsevol dia i en qualsevol moment pugueu consultar i visitar tots els llocs i experiències que jo mateixa he gaudit i us he ensenyat prèviament a través del meu instagram @la_foodlovers.
Gràcies a tots els que m’acompanyeu i confieu en mi des del primer dia. Espero que caminem sempre junts en aquesta divertida aventura!

No cal anar-se’n a l’altra punta del món per gaudir d’una bona gastronomia i de bones experiències.

logo_favicon_min